Home

Jurassic World: Fallen Kingdom is een toekomstige Amerikaanse sciencefictionfilm. De film wordt geregisseerd door Juan Antonio Bayona en is het vijfde deel in de Jurassic Park-filmserie. De opnames vonden plaats februari tot juli 2017.

Het verhaal speelt zich enkele jaren af na de gebeurtenissen in Jurassic World. Het eiland is door de mensen verlaten en is nu enkel bewoond door de dinosauriërs, die vrij rondlopen. Wanneer een vulkaan op het eiland dreigt uit te barsten gaat er een team op pad om de dino's van uitsterven te redden.

About

Het verhaal

Het is vier jaar geleden dat het pretpark en luxe resort Jurassic World werd vernietigd door ontsnapte dinosaurussen. Terwijl de dinosaurussen probeerden te overleven in de junlge werd Isla Nubar verlaten door de mens.

Wanneer de slapende vulkaan op het eiland opnieuw tot leven komt, plannen Owen (Chris Pratt) en Claire (Bryce Dallas Howard) een missie om de resterende dinosaurussen te redden vooraleer ze uitgestorven zijn. Owen wil absoluut Blue, zijn hoofd raptor, terugvinden. Claire maakt er haar missie van om deze wonderbaarlijke wezens te redden. Eens aangekomen op het door lava geteisterde eiland, onthult hun expeditie een samenzwering die onze planeet kan vernietigen...

Contact

1562 Stradford RD
Birmingham B28 9HA
Verenigd Koninkrijk

t: 0123456789
info@jurassicworld.be
www.jurasicworld.be